Recept
« Terug naar recepten
Toastjes met currykaas, ham en perzik
PT10M
Toastjes met currykaas, ham en perzik
Een heerlijk toastjes met currykaas, ham en perzik recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Toastjes met currykaas, ham en perzik te bereiden
Doe de roomkaas en de curry in een kleine kom en meng beide ingrediënten goed door elkaar tot je een mooie homogene en oranje gekleurde pasta hebt. Snijd het stokbrood in schijfjes en rooster ze kort in een voorverwarmde oven van 180 graden.( 5 minuten) Haal het brood weer uit de oven en leg een plakje ham op elk schijfje. Smeer voorzichtig een dun laagje van de currykaas op de ham. Laat de perzikschijfjes uitlekken. Rond het geheel af door een perzikschijfje op elk stukje brood te plaatsen.