Recept
« Terug naar recepten
Toastjes met ganzenlever
PT25M
Toastjes met ganzenlever
Een heerlijk toastjes met ganzenlever recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Toastjes met ganzenlever te bereiden
Snijd dikke sneden (3 tot 4 cm) uit het brood en verwijder de korst. Bestrooi aan beide kanten rijkelijk met maanzaad. Plaats tussen bakpapier onder een zwaar gewicht met een vlakke onderkant en laat dit gedurende een nacht staan.
Hak de helft van het chilipepertje fijn en vermeng met de boter. Snijd de mango in kleine blokjes. Snijd het geperste brood in vierkantjes (4x 4cm) en bak goudgeel in de chiliboter.
Beleg de helft ervan met de mangoblokjes en de andere helft met een plakje ganzenlever.
Snijd de rest van de chilipeper in fijne reepjes en gebruik als versiering.
Hak de helft van het chilipepertje fijn en vermeng met de boter. Snijd de mango in kleine blokjes. Snijd het geperste brood in vierkantjes (4x 4cm) en bak goudgeel in de chiliboter.
Beleg de helft ervan met de mangoblokjes en de andere helft met een plakje ganzenlever.
Snijd de rest van de chilipeper in fijne reepjes en gebruik als versiering.