Recept
« Terug naar recepten
Toemis andijvie
PT30M
Toemis andijvie
Een heerlijk toemis andijvie recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
schoonmoeder
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Toemis andijvie te bereiden
Ui, paprika, sambal en bouillontablet op hoog vuur wokken. Dan de andijvie gesneden in reepjes van een cm. kort wokken totdat het een beetje geslonken is maar nog wel knapperig, tomaten toevoegen, event. een beetje water, nog wat peper en zout, proeven! Je kunt ook nog een scheutje ketjap er door doen.
Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)
Gewoon lekker .
carmen giskes zegt: