Recept
« Terug naar recepten
Toemis Kool
PT45M
Toemis Kool
Zie recept Piendang Kering
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie / Archa Oliefabriek
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Toemis Kool te bereiden
- Draai in de keukenmachine een mooie gladde en homogene boemboe pasta van de ui, knoflook, lombok, trassi, zeezout en fruit die aan in de hete rijstolie.
- Wanneer de geuren er af "vliegen" de kool er bij doen en al roerend de kool laten slinken.
- Dan gaan de garnalen er bij.
- Vervolgens de santen en de tomaten brunoise.en even doorkoken.
- Met rijst,een vleesgerecht en wat droge "spulletjes" een compleet maal.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef er thee bij of een lichte jonge rode wijn of desnoods een rosé.