KookJij

Tomaat met hete garnalen

Een heerlijk tomaat met hete garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tomaat met hete garnalen te bereiden

De tomaat ontvellen en doormidden snijden, zaadjes verwijderen en binnenzijde bedruppelen met wat olijfolie (met truffel). Paar minuten onder de grill zetten. In een klein pannetje de rest van de olijfolie verhitten en een paar eetlepels glasnoedels in bakken. Uit laten lekken op een keukenpapiertje.
De tijgergarnalen mengen met 1 el olijfolie (met truffel), sambal en dille. In een anti-aanbakpan of wok de garnalen een paar minuten op hoog vuur bakken. De gebakken garnaal in de halve tomaten scheppen. De gebakken glasnoedels erover strooien en warm serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Els Dil

Els Dil zegt:
Het lijkt een heerlijk recept. ga het echt proberen.
theresia

theresia zegt:
lijkt me heerlijk, ga het dit week end lekker proberen, bedankt en succes!:):p