Recept
« Terug naar recepten
Tomaat met hete garnalen
PT15M
Tomaat met hete garnalen
Een heerlijk tomaat met hete garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaat met hete garnalen te bereiden
De tomaat ontvellen en doormidden snijden, zaadjes verwijderen en binnenzijde bedruppelen met wat olijfolie (met truffel). Paar minuten onder de grill zetten. In een klein pannetje de rest van de olijfolie verhitten en een paar eetlepels glasnoedels in bakken. Uit laten lekken op een keukenpapiertje.
De tijgergarnalen mengen met 1 el olijfolie (met truffel), sambal en dille. In een anti-aanbakpan of wok de garnalen een paar minuten op hoog vuur bakken. De gebakken garnaal in de halve tomaten scheppen. De gebakken glasnoedels erover strooien en warm serveren.
De tijgergarnalen mengen met 1 el olijfolie (met truffel), sambal en dille. In een anti-aanbakpan of wok de garnalen een paar minuten op hoog vuur bakken. De gebakken garnaal in de halve tomaten scheppen. De gebakken glasnoedels erover strooien en warm serveren.
Els Dil zegt: