Recept
« Terug naar recepten
Tomaat-ui pasta
PT15M
Tomaat-ui pasta
Een heerlijk tomaat-ui pasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
J.M. Omvlee
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaat-ui pasta te bereiden
De mie nestjes koken zoals op pak beschreven, schud Aromat met tuinkruiden naar smaak bij de mie in het kokende water.
Tomaten in blokjes snijden. De ui grof in stukken snijden. De Spaanse peper doormidden snijden, zaadjes verwijderen en in fijne reepjes snijden.
Eerst de ui en de Spaanse peper bakken in olijfolie, bak daarna de tomaten even mee. Voeg als laatste de mosterd en peterselie toe.
Tomaten in blokjes snijden. De ui grof in stukken snijden. De Spaanse peper doormidden snijden, zaadjes verwijderen en in fijne reepjes snijden.
Eerst de ui en de Spaanse peper bakken in olijfolie, bak daarna de tomaten even mee. Voeg als laatste de mosterd en peterselie toe.