Recept
« Terug naar recepten
Tomaten - Aardbeien Soep
PT45M
Tomaten - Aardbeien Soep
Het klinkt vreemd om tomaten te combineren met aardbeien,maar het gaat reuze goed,omdat er in beide een zzurtje zit en een zoetje.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - Koude
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Belgische vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaten - Aardbeien Soep te bereiden
1).Doe in de keukenmachine de stukjes tomaat, de aardbeien (behalve de 4 genoemde), ui, knoflook, komkommer, balsamico, olijfolie, cayennepeper, zout en draai daarvan een mooie homogene soep. Zet die even koud weg.
2).Schil en ontpit de avocado's en doe die in de keukenmachine met de ijsklonten, mosterd en citroensap en draai daarvan een homogene pasta.
2).Schil en ontpit de avocado's en doe die in de keukenmachine met de ijsklonten, mosterd en citroensap en draai daarvan een homogene pasta.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Doe de tomaten-aardbeien soep in de kommen en roer daardoor i eetlepel yoghurt in elke kom en verdeel daarover de avocado-preu. Bestrooi met amandelschaafsel ( of klein gemaakte pistachenootjes) en gesnipperde muntblaadjes en garneer met de apart gehouden in schijfjes gesneden aardbeien..