Recept
« Terug naar recepten
Tomaten-hors d'oeuvre met vis
PT30M
Tomaten-hors d'oeuvre met vis
Een heerlijk tomaten-hors d'oeuvre met vis recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaten-hors d'oeuvre met vis te bereiden
Was de tomaten,verwijder het kroontje en snijd het bovenste kapje eraf.Hol de tomaten uit met een klein lepeltje,maar pas op dat je niet door de wanden gaat.Zet ze op hun kop in een vergiet om uit te lekken,terwijl je de vullingen maakt.
*1=Meng de garnalen met de mayonaise,sherry,fijngehakte peterselie en een beetje peper.Vul 4 tomaten met deze garnalensalade.
*2=Houd de uitjes even apart en snijd de haring in kleine stukjes.Schil het bietje en snijd het in kleine blokjes.Meng de haring,uitjes,bietjes,crème fraîche en de fijngehakte dille.Vul 4 tomaten met de haringsalade.
*3=Open het blikje en laat de inhoud goed uitlekken.Voeg naar smaak peper en zout toe.Verdeel de tonijn over de 4 tomaten.
Bedek vier bordjes met blaadjes sla.Rangschik op elk bordje 3 tomaten,van elk soort één en garneer de gevulde tomaten met wat peterselie.
*1=Meng de garnalen met de mayonaise,sherry,fijngehakte peterselie en een beetje peper.Vul 4 tomaten met deze garnalensalade.
*2=Houd de uitjes even apart en snijd de haring in kleine stukjes.Schil het bietje en snijd het in kleine blokjes.Meng de haring,uitjes,bietjes,crème fraîche en de fijngehakte dille.Vul 4 tomaten met de haringsalade.
*3=Open het blikje en laat de inhoud goed uitlekken.Voeg naar smaak peper en zout toe.Verdeel de tonijn over de 4 tomaten.
Bedek vier bordjes met blaadjes sla.Rangschik op elk bordje 3 tomaten,van elk soort één en garneer de gevulde tomaten met wat peterselie.
Yvonne Q zegt: