Van de pepers kun je de zaadjes en zaadlijsten verwijderen om het wat minder pittig te maken.
Je kunt andere pepers nemen die scherper zijn. Spaanse pepers zijn niet altijd goed scherp.
Recept
« Terug naar recepten
Tomaten-kokos bharta
PT10M
Tomaten-kokos bharta
Een heerlijk tomaten-kokos bharta recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
???kookknipsels
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaten-kokos bharta te bereiden
3 Pepers + kokos + knoflook + limoensap + zout in de foodprocessor en alles pureren.
Doe alles over in een schaal en meng er de tomaatstukjes erdoor.
Snij de 4de peper in ringetjes en versier het gerecht ermee.
Doe alles over in een schaal en meng er de tomaatstukjes erdoor.
Snij de 4de peper in ringetjes en versier het gerecht ermee.