Recept
« Terug naar recepten
Tomaten-paprikasoep - Chavroux - garnalen
PT40M
Tomaten-paprikasoep - Chavroux - garnalen
Een heerlijk tomaten-paprikasoep - chavroux - garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Chavroux
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaten-paprikasoep - Chavroux - garnalen te bereiden
Reinig de ajuin, selder, prei, look, paprika.
Snijd in middelgrote stukken.
Stoof in boter met tijm en laurier.
Voeg tomatenpuree toe en stoof kort mee.
Voeg de verse tomaten toe en stoof kort mee.
Bevochtig met bouillon.
Breng aan de kook.
Laat zacht sudderen gedurende ongeveer 30’.
Mix en zeef.
Smaak af met peper en zout.
Doe wat soep in een bord.
Leg er met behulp van 2 koffielepels 3 quenelles Chavroux in de soep.
Strooi er wat paprikapoeder over.
Werk af met garnalen, takjes bieslook en enkele druppeltjes olijfolie.
Snijd in middelgrote stukken.
Stoof in boter met tijm en laurier.
Voeg tomatenpuree toe en stoof kort mee.
Voeg de verse tomaten toe en stoof kort mee.
Bevochtig met bouillon.
Breng aan de kook.
Laat zacht sudderen gedurende ongeveer 30’.
Mix en zeef.
Smaak af met peper en zout.
Doe wat soep in een bord.
Leg er met behulp van 2 koffielepels 3 quenelles Chavroux in de soep.
Strooi er wat paprikapoeder over.
Werk af met garnalen, takjes bieslook en enkele druppeltjes olijfolie.