Recept
« Terug naar recepten
Tomaten pasta
PT15M
Tomaten pasta
Een heerlijk tomaten pasta recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Astrid de Vries
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaten pasta te bereiden
In de kookpan flink veel water met een grote schep zout aan de kook laten komen.
Flinke scheut olijfolie in de hapjespan - daarbij de fijn gesneden knoflook - tomaat en ansjovis.
Op een zacht vuur zachtjes laten pruttelen en af en toe roeren.
Verse pasta koken en afgieten - met wat aanhangend water bij de tomaten doen en mengen. Als laatste op smaak brengen met vers gemalen peper en zout en dan de peterselie erdoor mengen. Serveren en op een voorverwarmd bord nog een scheut mooie olijfolie erover.
Flinke scheut olijfolie in de hapjespan - daarbij de fijn gesneden knoflook - tomaat en ansjovis.
Op een zacht vuur zachtjes laten pruttelen en af en toe roeren.
Verse pasta koken en afgieten - met wat aanhangend water bij de tomaten doen en mengen. Als laatste op smaak brengen met vers gemalen peper en zout en dan de peterselie erdoor mengen. Serveren en op een voorverwarmd bord nog een scheut mooie olijfolie erover.
Assy zegt:
:)