Recept
« Terug naar recepten
Tomatenijs met basilicum (zieopm)
PT45M
Tomatenijs met basilicum (zieopm)
Een heerlijk tomatenijs met basilicum (zieopm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ijs en co
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomatenijs met basilicum (zieopm) te bereiden
Breng de room met het takje basilicum tegen de kook en laat het mengsel afkoelen.
Neem het takje basilicum eruit en gooi het weg.
Roer het tomatensap door de room met zout en vers gemalen zwarte peper naar smaak.
Proef of de smaak goed is.
Draai van het mengsel ijs volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine.
Neem het takje basilicum eruit en gooi het weg.
Roer het tomatensap door de room met zout en vers gemalen zwarte peper naar smaak.
Proef of de smaak goed is.
Draai van het mengsel ijs volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine.
bertal zegt:
Doe hem er maar bij voor dat je hem in de ijsmachine doet. Succes
:);)m.v.g. Bert