Recept
« Terug naar recepten
Tomatensoep met gevulde pasta
PT20M
Tomatensoep met gevulde pasta
Een heerlijk tomatensoep met gevulde pasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne R
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
195 kCal energie
8 Gram eiwit
9 Gram vet
20 Gram koolhydraten
8 Gram eiwit
9 Gram vet
20 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
(bewerkt van) Het voedingscentrum
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomatensoep met gevulde pasta te bereiden
1. Snipper de ui. Maak de prei schoon en snijd hem in smalle ringen.
2. Verwarm de olie en fruit hierin de ui. Voeg de gepelde tomaten met vocht en de bouillon toe en breng dit aan de kook. Kook de soep 5 minuten.
3. Pureer de soep in de keukenmachine of met een staafmixer. Roer de prei en de pasta door de soep en kook de pasta hierin volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Maak de soep op smaak met peper, zout en basilicum.
4. Lekker met volkorenbrood.
2. Verwarm de olie en fruit hierin de ui. Voeg de gepelde tomaten met vocht en de bouillon toe en breng dit aan de kook. Kook de soep 5 minuten.
3. Pureer de soep in de keukenmachine of met een staafmixer. Roer de prei en de pasta door de soep en kook de pasta hierin volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Maak de soep op smaak met peper, zout en basilicum.
4. Lekker met volkorenbrood.
ronny zegt: