KookJij

Tompoes van zeebarbeel met pesto

Een heerlijk tompoes van zeebarbeel met pesto recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Delhaize
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tompoes van zeebarbeel met pesto te bereiden

Oven voor verwarmen op th. 6 – 180°C en er de ovenplaat uit te nemen. Leg een vel bakpapier op de plaat.
Kijk of er geen graten meer zijn in de visfilets: strijk met je vingers over de vleeskant en als je kleine prikkende puntjes voelt, haal ze er dan uit met een tangetje.
Leg de helft van de vis op de ovenplaat met de velkant naar onder, maar strijk eerst wat olijfolie (met een keukenkwastje) op de plaats waar je elke filet zal leggen. Smeer de filets in met pesto.
Leg er nu de andere visfilets op met de velkant naar boven en bestrijk ze met een beetje olijfolie (op het vel). Steek een tandenstoker in elk pakketje zodat ze goed samen blijven.
Bak ze 10 min. in de oven.
Versier de tompoezen met een beetje basilicum en dien op. Superlekker met verse pasta en een groene groente of gewoonweg met een slaatje en lekker brood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst