Recept
« Terug naar recepten
Tong Picasso
PT20M
Tong Picasso
Een heerlijk tong picasso recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
surivissers.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tong Picasso te bereiden
Sliptongen kruiden met zout en peper. Bloem op een plat bord strooien. Sliptongetjes een voor een door de bloem wentelen. In een grote koekenpan de boter verhitten en de sliptongetjes in 7 minuten goudbruin bakken, halverwege keren. Sliptongetjes uit de pan nemen, op een warme serveerschaal leggen en warmhouden. Bakvet afblussen met citroensap en gember erdoor roeren. Fruit in pan leggen en kort verwarmen. Fruit naast sliptong scheppen en bestrooien met munt.