Recept
« Terug naar recepten
Tonijn met balsamico-olijvendressing
PT15M
Tonijn met balsamico-olijvendressing
Een heerlijk tonijn met balsamico-olijvendressing recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
joshua mulders
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
320 kCal energie
19 Gram eiwit
27 Gram vet
19 Gram eiwit
27 Gram vet
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
joshua
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijn met balsamico-olijvendressing te bereiden
Ontpit de olijven eventueel en halveer ze. Bestrooi de tonijn met peper en zout.
Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de tonijn in ca. 4 minuten aan beide zijden bruin.
Leg de vis op verwarmde borden. Neem de pan van het vuur en roer de azijn door de olie. Roer het aanbaksel goed los. Voeg de olijven en de basilicum toe en warm dit even door. Schep de dressing naast de vis.
Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de tonijn in ca. 4 minuten aan beide zijden bruin.
Leg de vis op verwarmde borden. Neem de pan van het vuur en roer de azijn door de olie. Roer het aanbaksel goed los. Voeg de olijven en de basilicum toe en warm dit even door. Schep de dressing naast de vis.