Recept
« Terug naar recepten
Tonijn met gemarineerde tomaten en hardgekookte ei
PT15M
Tonijn met gemarineerde tomaten en hardgekookte ei
Een heerlijk tonijn met gemarineerde tomaten en hardgekookte ei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Rio Mare
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijn met gemarineerde tomaten en hardgekookte ei te bereiden
Kook de eieren hard in 9 minuten. Snij ondertussen de tomaten in stukjes, de selderij en het lente-uitje in dunne plakjes en hak de peterselie en de oregano fijn.
Meng de tomaat, de selderij, de ui en de kruiden in een kom en breng op smaak met de olie en wat zout. Laat 10 minuten intrekken.
Pel de eieren, snij ze in partjes en vervolgens doormidden. Leg de tonijn op een schaal, doe de hardgekookte eieren en de gemarineerde tomaten erbij, en serveer.
Meng de tomaat, de selderij, de ui en de kruiden in een kom en breng op smaak met de olie en wat zout. Laat 10 minuten intrekken.
Pel de eieren, snij ze in partjes en vervolgens doormidden. Leg de tonijn op een schaal, doe de hardgekookte eieren en de gemarineerde tomaten erbij, en serveer.