Recept
« Terug naar recepten
Tonijn met zongedroogde tomaat
PT70M
Tonijn met zongedroogde tomaat
Een heerlijk tonijn met zongedroogde tomaat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Wining&Dining
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijn met zongedroogde tomaat te bereiden
Meng de ingredienten en marineer de tonijn gedurende 1 uur.
Meng de ingredienten voor de vulling.
Maak in ieder stuk tonijn een horizontale inkeping voor de vulling.
Druk de vis weer dicht.
Grill de vis ongeveer 5 min. aan iedere kant.
Bestrooi de stukken vis uiteindelijk met de rest van de vulling.
Meng de ingredienten voor de vulling.
Maak in ieder stuk tonijn een horizontale inkeping voor de vulling.
Druk de vis weer dicht.
Grill de vis ongeveer 5 min. aan iedere kant.
Bestrooi de stukken vis uiteindelijk met de rest van de vulling.