KookJij

Tonijn of zalm amuse

Een heerlijk tonijn of zalm amuse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: borrelhapjes
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tonijn of zalm amuse te bereiden

Meng de tonijn of zalm met de ketchup, peper en zout, mayonaise en wat dille door elkaar. Laat de gelatine 10 minuten weken. Klop de slagroom stijf. Knijp de geweekte gelatine goed uit en voeg nu de slagroom en de gelatine bij het vismengsel. Roer alles goed door elkaar. Doe het vismengsel in een spuitzak en spuit hier 10 hoopjes van op een lepel of op toast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bobbeltje

bobbeltje zegt:
Hallo Suzanne, je moet de gelatine in lauw water weken. Groetjes Marijke
Suzanne

Suzanne zegt:
Is het de bedoeling dat je de gelantine weekt in warm of koud water. Wanneer je het in koud water laat weken, dan wordt het niet vloeibaar, dan kun je het dus ook niet verwerken in de mousse, want dan krijg je allemaal stukken erin. Is het dan de bedoeling dat je hem verwarmd?
bobbeltje

bobbeltje zegt:
Gelatine is een bindmiddel
nadine

nadine zegt:
wat is gelantine?
Herma

Herma zegt:
hoeveel slagroom is er nodig?
em

em zegt:
hoeveel slagroom???