*Dien op als volgt:
*Beleg de bordjes met wat rucula en of evt.andere slasoorten
*Snijd elke tonijnrol in tweeen en leg een aantal rolletjes op de sla
*Lepel hierover wat peterselie olie en bestrooi met bieslook en krulpeterselie
Recept
« Terug naar recepten
Tonijn Pijpjes (rauw)
PT90M
Tonijn Pijpjes (rauw)
Een heerlijk tonijn pijpjes (rauw) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijn Pijpjes (rauw) te bereiden
Peterselie olie:
*fijngehakte peterselie in blender met de knoflook pureren met de pulsknop.Dan bij draaiende motor de olie toevoegen en er een homogene saus van pureren.Dan op smaak brengen.
#
Visrolletjes:
*marineer de plakken tonijn in de peterselie olie,evenals de garnalen gedurende 1 uur
*Leg de plakken tonijn op een stuk plastic folie
*Meng de garnalen,crême fraiche en parmezaan schilfers
*Verdeel het mengsel over de 8 plakken tonijn en rol deze op met behulp van en in de stukken plastic folie
*Maak er met behulp van de plastic folie stevige rollen van en leg even koel weg
*fijngehakte peterselie in blender met de knoflook pureren met de pulsknop.Dan bij draaiende motor de olie toevoegen en er een homogene saus van pureren.Dan op smaak brengen.
#
Visrolletjes:
*marineer de plakken tonijn in de peterselie olie,evenals de garnalen gedurende 1 uur
*Leg de plakken tonijn op een stuk plastic folie
*Meng de garnalen,crême fraiche en parmezaan schilfers
*Verdeel het mengsel over de 8 plakken tonijn en rol deze op met behulp van en in de stukken plastic folie
*Maak er met behulp van de plastic folie stevige rollen van en leg even koel weg