KookJij

Tonijn Tartaar met Gember en Kappers

Een heerlijk tonijn tartaar met gember en kappers recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tonijn Tartaar met Gember en Kappers te bereiden

NOOT :
1)De tonijn moet met hand gesneden worden en mag niet met de keukenmachine bewerkt worden
2)De zeste (citroenschil zonder wit) 1 x opkoken in vers water en direct koelen onder de koude kraan.Daarna fijn snipperen
3)Cornichon zijn hele kleine Franse augurkjes
***
*Als alle ingredienten klaar staan voor gebruik (= mise en place),kan het gerecht klaar worden gemaakt:
*Alle ingredienten worden nu voorzichtig door elkaar geroerd

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Gerecht kan nu worden opgediend.Probeer het zo decoratief mogelijk te presenteren op een bordje,bv met wat groen (bieslook,peterselie),met een beboterd toastje.
Heel chic met een toefje zalmeitjes of echte kaviaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mia7

mia7 zegt:
Goedenavond Jan !:D
Ja Kaviaar is zekers heel chique .
Dan doen wij het zonder Kaviaar.:)
deuxchapeaux

deuxchapeaux zegt:
Goedemorgen Mia de Zevende,
Kaviaar is slechts een chique optie.
Jan A.:)
mia7

mia7 zegt:
Beste Jan , mag het ook zonder kaviaar ?