Gerecht kan nu worden opgediend.Probeer het zo decoratief mogelijk te presenteren op een bordje,bv met wat groen (bieslook,peterselie),met een beboterd toastje.
Heel chic met een toefje zalmeitjes of echte kaviaar.
Recept
« Terug naar recepten
Tonijn Tartaar met Gember en Kappers
PT30M
Tonijn Tartaar met Gember en Kappers
Een heerlijk tonijn tartaar met gember en kappers recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijn Tartaar met Gember en Kappers te bereiden
NOOT :
1)De tonijn moet met hand gesneden worden en mag niet met de keukenmachine bewerkt worden
2)De zeste (citroenschil zonder wit) 1 x opkoken in vers water en direct koelen onder de koude kraan.Daarna fijn snipperen
3)Cornichon zijn hele kleine Franse augurkjes
***
*Als alle ingredienten klaar staan voor gebruik (= mise en place),kan het gerecht klaar worden gemaakt:
*Alle ingredienten worden nu voorzichtig door elkaar geroerd
1)De tonijn moet met hand gesneden worden en mag niet met de keukenmachine bewerkt worden
2)De zeste (citroenschil zonder wit) 1 x opkoken in vers water en direct koelen onder de koude kraan.Daarna fijn snipperen
3)Cornichon zijn hele kleine Franse augurkjes
***
*Als alle ingredienten klaar staan voor gebruik (= mise en place),kan het gerecht klaar worden gemaakt:
*Alle ingredienten worden nu voorzichtig door elkaar geroerd
mia7 zegt:
Ja Kaviaar is zekers heel chique .
Dan doen wij het zonder Kaviaar.:)