Recept
« Terug naar recepten
Tonijncarpaccio met scampi's
PT10M
Tonijncarpaccio met scampi's
Een heerlijk tonijncarpaccio met scampi's recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijncarpaccio met scampi's te bereiden
De scampis voor de helft pellen zodat de staart eraan blijft.
Bak de scampi's in olijfolie goed gekruid gaar aan. Laat afkoelen.
Dresseer de carpaccio op borden in het midden de sla de scampi's er rond. Presenteer de saus erover.
Bak de scampi's in olijfolie goed gekruid gaar aan. Laat afkoelen.
Dresseer de carpaccio op borden in het midden de sla de scampi's er rond. Presenteer de saus erover.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.