Recept
« Terug naar recepten
Krabsalade voor tussen de boterham
PT10M
Krabsalade voor tussen de boterham
Een heerlijk krabsalade voor tussen de boterham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
.... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krabsalade voor tussen de boterham te bereiden
Krabsticks in fijne stukjes snijden.
Rode ajuin zeer fijn snijden.
Peterselie zeer fijn knippen.
Paprika in fijne ringen snijden.
Eike zeer fijn hakken.
Meng al de ingredienten samen en kruid naar smaak af.
Rode ajuin zeer fijn snijden.
Peterselie zeer fijn knippen.
Paprika in fijne ringen snijden.
Eike zeer fijn hakken.
Meng al de ingredienten samen en kruid naar smaak af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: