Recept
« Terug naar recepten
Tonijnfilets met salade van kerstomaatjes, geroosterd brood en basilicumsaus
PT15M
Tonijnfilets met salade van kerstomaatjes, geroosterd brood en basilicumsaus
Een heerlijk tonijnfilets met salade van kerstomaatjes, geroosterd brood en basilicumsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Rio Mare
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijnfilets met salade van kerstomaatjes, geroosterd brood en basilicumsaus te bereiden
Snijd de tomaten in twee. Snijd een dikke snede brood in stukjes. Toast deze in een koekenpan met 20g olie en de knoflook.
Snijd de paprika in blokjes en parfumeer met de olijfolie en wat zout en peper.
Doe alle ingrediënten in een kom en laat het geheel 10 minuten 'trekken'. Leg een paar schoongemaakte en uitgelekte blaadjes sla op een bord en schik de tonijnfilets hierop.
Snijd de paprika in blokjes en parfumeer met de olijfolie en wat zout en peper.
Doe alle ingrediënten in een kom en laat het geheel 10 minuten 'trekken'. Leg een paar schoongemaakte en uitgelekte blaadjes sla op een bord en schik de tonijnfilets hierop.