Recept
« Terug naar recepten
Tonijnkoekjes met stoomgroenten
PT20M
Tonijnkoekjes met stoomgroenten
Een heerlijk tonijnkoekjes met stoomgroenten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijnkoekjes met stoomgroenten te bereiden
Schep de tonijn om met de aardappelpuree, breng op smaak met (versgemalen) peper en vorm er 8 platte ballen van. Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de tonijnkoekjes in 7-8 minuten goudbruin, keer ze halverwege voorzichtig. Doe de sperziebonen in een magnetronbestendige kom in een laagje water met zout naar smaak en stoom ze afgedekt in 5 minuten gaar in de magnetron (op vol vermogen). Giet het water af en schep de boontjes om met de tomaatjes en 1 eetlepel olie, bestrooi eventueel met wat peper en zout. Serveer de groenten bij de viskoekjes.