Recept
« Terug naar recepten
Tonijntapenade
PT20M
Tonijntapenade
Een heerlijk tonijntapenade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
? personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijntapenade te bereiden
Maak de tonijn fijn en voeg de knoflook, ansjovis, olijven, kappertjes, olijfolie en peper naar smaak toe.
Pureer het geheel in de keukenmachine of hak het fijn en wrijf het geheel, met de bolle kant van de lepel, in een kom tot een smeuïge massa.
Breng het geheel op smaak met citroen en eventueel nog wat peper & zout.
Pureer het geheel in de keukenmachine of hak het fijn en wrijf het geheel, met de bolle kant van de lepel, in een kom tot een smeuïge massa.
Breng het geheel op smaak met citroen en eventueel nog wat peper & zout.