Recept
« Terug naar recepten
Tonijntartaar met bosui en ansjovis
PT25M
Tonijntartaar met bosui en ansjovis
Een heerlijk tonijntartaar met bosui en ansjovis recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lidia V
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Afrika
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijntartaar met bosui en ansjovis te bereiden
Hak of snijd de tonijn in kleine blokjes.
Meng alle ingrediënten behalve de zwarte olijven luchtig door elkaar, vul kleine glaasjes of amuselepels met het mengsel en garneer met een zwarte olijf.
Tip:
Gebruik voor een voorgerecht eens kookringen en vorm van het tonijnmengsel een taartje op een bedje fijne bladsla of veldsla.
Variatie:
Vervang de vijfkruidenpoeder door één eetlepel gehakte koriander (vers of diepvries).
Meng alle ingrediënten behalve de zwarte olijven luchtig door elkaar, vul kleine glaasjes of amuselepels met het mengsel en garneer met een zwarte olijf.
Tip:
Gebruik voor een voorgerecht eens kookringen en vorm van het tonijnmengsel een taartje op een bedje fijne bladsla of veldsla.
Variatie:
Vervang de vijfkruidenpoeder door één eetlepel gehakte koriander (vers of diepvries).