Recept
« Terug naar recepten
Topchef in een slechte bui
PT10M
Topchef in een slechte bui
Een heerlijk topchef in een slechte bui recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Topchef in een slechte bui te bereiden
Rooster de boterhammen onder de grill.
Eikes loskloppen zout en peper toevoegen.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Laat de boter opwarmen, stoof de sjalotjes even aan en voeg de eikes toe.
Laat rustig bakken tot de eikes zijn gestold.
Serveer op de botterhammen met en blaadje sla.
Eikes loskloppen zout en peper toevoegen.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Laat de boter opwarmen, stoof de sjalotjes even aan en voeg de eikes toe.
Laat rustig bakken tot de eikes zijn gestold.
Serveer op de botterhammen met en blaadje sla.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
slaatje zegt:
derbyke zegt:
Een goede afwerking van het omeletje dat je erbij serveerd :);):p.
Toch fijn hé al die reacties :);):p
Barbara Metz zegt:
Zodra ik de eitjes heb toegevoegd, leg ik de boterhammen erop, deksel op de pan, vuur zacht, na 2min omdraaien, vuur ff hoog en dan op bord schuiven. Maak ook dit gerechtje en dien het op met bolletjes (van een ijslepel) rijst,wat drupkes tomatenketchup op de rijstbolletjes en sprenkel wat ketjap rondom de rijst. Oogt grappig, is lekker en mijn man vindt dat ik in staat ben zó straatstenen smakelijk te presenteren...:D:D
derbyke zegt:
Gelijk jullie twee het beschrijven simpel en lekker dat klopt gelijk een bus ;)
Tineddy zegt:
slaatje zegt:
derbyke zegt: