Recept
« Terug naar recepten
Topinamboer met hazelnoot
PT20M
Topinamboer met hazelnoot
Een heerlijk topinamboer met hazelnoot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
De Historische Groentenhof
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Topinamboer met hazelnoot te bereiden
Snipper de ui en stoof deze in de olijfolie.
Schrob de aardperen met een borstel en snij deze in schijfjes van ongeveer 1 cm.
De schil mag eraan blijven.
Voeg de aardperen bij de ui.
Voeg ook een bodempje water toe.
Laat het geheel zachtjes gaarstoven.
Hak intussen de hazelnoten fijn en bestrooi de gare aardpeer hiermee.
Schrob de aardperen met een borstel en snij deze in schijfjes van ongeveer 1 cm.
De schil mag eraan blijven.
Voeg de aardperen bij de ui.
Voeg ook een bodempje water toe.
Laat het geheel zachtjes gaarstoven.
Hak intussen de hazelnoten fijn en bestrooi de gare aardpeer hiermee.