Recept
« Terug naar recepten
Tortelini la Christel
PT20M
Tortelini la Christel
Een heerlijk tortelini la christel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Christel xxx
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortelini la Christel te bereiden
Kook water met het tuinkruidenboullion blokje.
Wanneer dit kookt, de tortelini erbij even kijken op de verpakking voor de kooktijd 10 Ã 15 minuten.
Fruit de knoflook in een heel klein beetje olie, doe hierbij de créme fraiche de danish blue (is het makkelijkst als je die er in stukjes bij doet) en het zakje geraspte oude kaas, eventueel voor de liefhebbers de dobbelsteentjes ham. Steeds heel goed blijven roeren anders koekt het snel aan.
Maak de spinazie warm voeg hierbij de nootmuskaat en de knoflook.
Wanneer dit kookt, de tortelini erbij even kijken op de verpakking voor de kooktijd 10 Ã 15 minuten.
Fruit de knoflook in een heel klein beetje olie, doe hierbij de créme fraiche de danish blue (is het makkelijkst als je die er in stukjes bij doet) en het zakje geraspte oude kaas, eventueel voor de liefhebbers de dobbelsteentjes ham. Steeds heel goed blijven roeren anders koekt het snel aan.
Maak de spinazie warm voeg hierbij de nootmuskaat en de knoflook.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bobby zegt:
Mvg,
Bobby
Christel zegt: