Recept
« Terug naar recepten
Tortellini-bordje met gevulde butternut
PT40M
Tortellini-bordje met gevulde butternut
Een heerlijk tortellini-bordje met gevulde butternut recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortellini-bordje met gevulde butternut te bereiden
Butternut in twee verdelen en uithollen, hou het vruchtvlees voor de saus.
Besmeer een vuurvaste schotel met boter en bak de butternut +/- 20 gaar in een voorverwarmde oven op 180 gr.
Tortellini beetgaar koken.
Neem 2 schijven parmaham maak er roosjes van en bak deze krokant aan in de oven, afgarnering.
De andere schijven parmaham in reepjes snijden.
Voor de saus: look zeer fijn snijden evenzeer de sjalotjes stoof deze aan in boter samen met de kruiden en de butternut, mixen en room toevoegen. Laat goed opwarmen, parmaham en kaas toevoegen.
Serveer de tortellini op bord een beetje saus de butternut erop serveren en evenzeer vullen met pasta en een beetje saus.
Werk af met het roosje parmaham verse basilicum en geschaafde kaas.
Serveer zeer warm.
Besmeer een vuurvaste schotel met boter en bak de butternut +/- 20 gaar in een voorverwarmde oven op 180 gr.
Tortellini beetgaar koken.
Neem 2 schijven parmaham maak er roosjes van en bak deze krokant aan in de oven, afgarnering.
De andere schijven parmaham in reepjes snijden.
Voor de saus: look zeer fijn snijden evenzeer de sjalotjes stoof deze aan in boter samen met de kruiden en de butternut, mixen en room toevoegen. Laat goed opwarmen, parmaham en kaas toevoegen.
Serveer de tortellini op bord een beetje saus de butternut erop serveren en evenzeer vullen met pasta en een beetje saus.
Werk af met het roosje parmaham verse basilicum en geschaafde kaas.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.