Recept
« Terug naar recepten
Tortillachips met Mais-Tomaten-Salsa
PT20M
Tortillachips met Mais-Tomaten-Salsa
Een heerlijk tortillachips met mais-tomaten-salsa recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 - 8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortillachips met Mais-Tomaten-Salsa te bereiden
1).Doe alle ingredienten voor de salsa door elkaar en roer dat goed door. Breng op smaak.
2).Laat een poosje in de koeling staan zonodig en roer het zo nu en dan door.
2).Laat een poosje in de koeling staan zonodig en roer het zo nu en dan door.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef bij de salsa de tortillachips.