lekker en makkelijk
smakklijk
Recept
« Terug naar recepten
Tortillas- Wraps met tomatensalsa
PT90M
Tortillas- Wraps met tomatensalsa
Een heerlijk tortillas- wraps met tomatensalsa recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
antoine willems
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortillas- Wraps met tomatensalsa te bereiden
kan 1 dag van tevoren gemaakt worden in vriezen ook mogelijk
snijd de paprika, bosui en knooflook fijn en meng dit in een schaal (kom, pan) met alle gemalen kaas die je gekozen hebt.
verdeel het mengsel over de tortilla's/wraps en leg er een boven op druk ze aan en pak ze in met de vershoudfolie en bewaar ze in de koelkast/diepvries, (of doe het op een tortilla/wrap en vouw deze dubbel bakt makkelijker in de pan.)
tomatensalsa:
meng de tomaten met de ui, knofflook (gepest) en de wittewijnazijn.
Bak elke tortilla/wrap in een koeken pan ongeveer 5 in om en om tot de kaas gesmolten is en de tortilla/wrap knapperig is , keer halverwegen
breng op smaak met peper en zout chilisaus
snijd de paprika, bosui en knooflook fijn en meng dit in een schaal (kom, pan) met alle gemalen kaas die je gekozen hebt.
verdeel het mengsel over de tortilla's/wraps en leg er een boven op druk ze aan en pak ze in met de vershoudfolie en bewaar ze in de koelkast/diepvries, (of doe het op een tortilla/wrap en vouw deze dubbel bakt makkelijker in de pan.)
tomatensalsa:
meng de tomaten met de ui, knofflook (gepest) en de wittewijnazijn.
Bak elke tortilla/wrap in een koeken pan ongeveer 5 in om en om tot de kaas gesmolten is en de tortilla/wrap knapperig is , keer halverwegen
breng op smaak met peper en zout chilisaus