KookJij

Toscaanse Garnalen

Gewoon een lekker recept om garnalen met een Italiaans jasje (Parmezaan, zon gedroogde tomaatjes en Italiaanse kruiden)
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
  2. > Hapjes - Warm
  3. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Tanja de Klijn , Happy Healthy Club
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Toscaanse Garnalen te bereiden

  1. Smelt de boter in de pan en voeg de knoflook toe. Bak 1 minuut.
  2. Doe dan de garnalen er bij en bak die een paar minuten mee tot ze mooi roze zijn gekleurd. Schep ze uit de pan en houd ze apart.
  3. Doe weer wat boter in de pan, voeg de ui toe en bak tot ze glazig is geworden. Voeg de witte wijn toe en laat voor een derde inkoken.
  4. Voeg dan de room toe en vervolgens de tomaatjes. Breng op smaak met zeezout en peper en voeg de Italiaanse kruiden toe naar smaak.
  5. Doe dan de spinazie er bij en laat deze slinken.
  6. Parmezaanse kaas toevoegen en goed omwerken en tenslotte de garnalen weer terug om warm te worden.
  7. Verdeel over de voorverwarmde bordjes.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Drink hierbij een volle witte wijn, die op hout is groot geworden

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst