Recept
« Terug naar recepten
Triffle (laagjesdessert)
PT50M
Triffle (laagjesdessert)
Een heerlijk en simpel nagerecht met fruit, waar je eindeloos mee kunt varieën.
Recept van:
Fairfood
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.fairfood.org
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Triffle (laagjesdessert) te bereiden
Wil je dit recept zo duurzaam mogelijk bereiden? Kies dan voor duurzame ingredienten! Ga naar www.fairfood.org.
Neem een platte schaal met klein opstaand randje. Hierin dun gesneden plakjes cake leggen en het geheel besprenkelen met de sherry. Daarop vers gesneden fruit leggen en daaroverheen de rietsuiker strooien. Daarna besprenkelen met cognac. De vanille-vla mengen met de advokaat en daarna het geheel over het fruit gieten. De room opslaan, zonder toevoeging van suiker. Net voor het serveren de opgeslagen room over de vanille-vla uitstrijken. Suiker is niet nodig want de andere smaken geven al genoeg effect.
Neem een platte schaal met klein opstaand randje. Hierin dun gesneden plakjes cake leggen en het geheel besprenkelen met de sherry. Daarop vers gesneden fruit leggen en daaroverheen de rietsuiker strooien. Daarna besprenkelen met cognac. De vanille-vla mengen met de advokaat en daarna het geheel over het fruit gieten. De room opslaan, zonder toevoeging van suiker. Net voor het serveren de opgeslagen room over de vanille-vla uitstrijken. Suiker is niet nodig want de andere smaken geven al genoeg effect.