KookJij

Trofie met zongedroogde tomaten en basilicum

Een heerlijk trofie met zongedroogde tomaten en basilicum recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: njamtv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Trofie met zongedroogde tomaten en basilicum te bereiden

Kook de trofie minstens 12 minuten in een grote hoeveelheid gezouten water. Giet af en spoel kort onder koud water. Laat de pasta afkoelen en meng ze met de olijfolie.

Kleur de pijnboompitjes zonder vetstof in een pan met Teflonlaag. Snij de zongedroogde tomaten in lange reepjes. Snipper de basilicumblaadjes. Meng beide onder de trofie.


Schik de trofie in een schaal. Schaaf er de Parmezaanse kaas over. Strooi er de pijnboompitjes over. Geef een paar flinke draaien van depepermolen over de pasta.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst