Recept
« Terug naar recepten
Tuinbonendip
PT15M
Tuinbonendip
Een heerlijk tuinbonendip recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Yolanda van der Jagt
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tuinbonendip te bereiden
Dop de tuinbonen door de peulen open te breken en met je duim de groene boontjes eruit te rissen.
Pureer ze met de knoflook en kruiden in een keukenmachine tot een grove massa.
Meng de olijfolie en geraspte kaas erdoor.
Breng de dip op smaak met citroensap, zout en versgemalen peper.
Serveer met knoflookcrostini of knapperig zuurdesumbrood.
Pureer ze met de knoflook en kruiden in een keukenmachine tot een grove massa.
Meng de olijfolie en geraspte kaas erdoor.
Breng de dip op smaak met citroensap, zout en versgemalen peper.
Serveer met knoflookcrostini of knapperig zuurdesumbrood.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bertal zegt:
Zoals je ziet heb ik bij de bron vermeld dat het recept van "Yolanda van der Jagt is.
Dus als je goed leest zie je dat dit bij de bron vermeld staat :);)
m.v.g. Bert Allers
thea zegt:
bertal zegt:
Nee, je moet juist hele jonge tuinbonen nemen met de kaas en de overige ingredienten, probeer maar eens.
succes:);)
m.v.g. Bert Allers
franb zegt:
Het klinkt verder wel lekker.. dus wie weet binnenkort een keer
Tania zegt:
thea zegt:
Erg lekker dipje trouwens.:p