Recept
« Terug naar recepten
Tuinbonenstamppot met walnoten
PT30M
Tuinbonenstamppot met walnoten
Een heerlijk tuinbonenstamppot met walnoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tuinbonenstamppot met walnoten te bereiden
De aardappels in 20 min gaarkoken en in een andere pan de tuinbonen in 5 min.beetgaar koken.De tuinbonen afgieten en omscheppen met twee eetlepels olijfolie en houd ze warm.De tijm fijnhakken,walnoten grof hakken en de geitenkaas verbrokkelen.De aardappels afgieten,even droogstomen, en in de pan met de rest van de olijfolie tot een grove ouree stampen.Honing,tuinbonen en de helft van het tijm en helft van de geitenkaas erdoor scheppen.De stamppot nog even verwarmen op een laag vuur en deze op smaak brengen met peper en zout.Driekwart van de walnoten erdoor mengen.De stamppot in vier diepe borden scheppen en de rest van de walnoten,geitenkaas en tijm erover verdelen.