Recept
« Terug naar recepten
Turks brood
PT20M
Turks brood
Een heerlijk turks brood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
anneke helmsing
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
schoondochter
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Turks brood te bereiden
Snijd het brood op de zijkant doormidden. Smeer beide helften in met monchou. Maak een mengsel van de groene pesto, de knoflook en de mayo. Smeer het op beide helften. Daarop komen eerst de kipfilet, dan de gebakken bacon, de blaadjes rucola, de schijfjes komkommer en de groosterde pijnboompitten. Andere worstsoorten kunnen ook. Gebruik je fantasie en probeer maar. Snijd het brood in 10 punten Steek tenslotte een prikker door de punten brood. Op de prikker kun je nog een druif, olijf of cherrytomaatje doen. Succes verzekerd!