Recept
« Terug naar recepten
Turkse Pizza
PT30M
Turkse Pizza
Een heerlijk turkse pizza recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
51
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Turkse Pizza te bereiden
Verwarm de pizza's kort in een zeer hete oven.Snijd de sla,tomaten,paprika's klein.Bak de puntpaprika's in ruim olijfolie gaar em laat deze uitlekken op het keukenpapier.Rasp de komkommer en laat dit raspel even met wat zout uitlekken.Meng het later door de yoghurt en de knoflook.Serveer de pizza's met de groenten,koriander en de munt opgerold in de alumiumfolie (vanwege de warmte).
Serveer de yoghurt en de harissa erbij.
Serveer de yoghurt en de harissa erbij.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
shaquil zegt:
kadir zegt:
Papamariopizza zegt:
Echt handig.
Vooral dat stukje ''4 kant en klare turkse pizza'' echt waar NU weet ik hoe ik ze moet maken vooral dat deeg stukje :) tien sterren echt waar.
P.S Ik bedoelde dat echt niet sarcastisch.:)
jern zegt:
Esther zegt:
nuray zegt:
:o:D
diana lange zegt:
gizem zegt:
en al me klas genootjes vinden het lekker.:D
en ik zelf natuurlijk:D
robert zegt:
Je kan ook zonder, dat bewezen onze voorvaderen en moeders :)
Aluminium is trouwens een slecht keukengerei als potten en het vraagt bovendien zoveel water en energie om alu te produceren.