Recept
« Terug naar recepten
Uiengehaktbrood
PT80M
Uiengehaktbrood
Een heerlijk uiengehaktbrood recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
80 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Snacks - Warm
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Canada
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Doriet Janssen
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Uiengehaktbrood te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C, mix de droge soep, het ei en de melk door het gehakt. Druk het mengsel in de vorm stevig aan en mix de ketchup, suiker en mosterd en smeer dit over het gehakt. Bak het 60 minuten onafgedekt in de oven.
Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
Dit recept heb ik bij experiment zelf bedacht en smaakt heerlijk koud of warm bij een knapperig broodje.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
doriet zegt:
apu zegt: