Recept
« Terug naar recepten
Uiensoep
PT140M
Uiensoep
Een heerlijk uiensoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther Hermsen
Bereidingstijd:
140 min
Personen:
3-4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
mijzelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Uiensoep te bereiden
Kook het rundvlees in ca. 2 uur gaar.
e.v.t het vlees kruiden..
(Doe ze wel geheel in de pan.)
Als het rundvlees gaar is, haal je het uit de pan en snijd ze in kleine stukjes en doe ze weer terug in de pan.
Ontpel de uien en snij ze in halve ringen.
Was en snijd de prei in ringen.
Zet een steelpannetje op het vuur met boter en doe de uien en de prei in de pan. Even lekker smoren..
Flink kruiden met zout en peper!!
Doe deze in de pan met het rundvlees.
Doe er de blokjes rundvleesbouillon erbij in de pan.
Goed doorroeren en je uiensoep is klaar!!
e.v.t het vlees kruiden..
(Doe ze wel geheel in de pan.)
Als het rundvlees gaar is, haal je het uit de pan en snijd ze in kleine stukjes en doe ze weer terug in de pan.
Ontpel de uien en snij ze in halve ringen.
Was en snijd de prei in ringen.
Zet een steelpannetje op het vuur met boter en doe de uien en de prei in de pan. Even lekker smoren..
Flink kruiden met zout en peper!!
Doe deze in de pan met het rundvlees.
Doe er de blokjes rundvleesbouillon erbij in de pan.
Goed doorroeren en je uiensoep is klaar!!
mia7 zegt:
Dank je voor jouw tip !:)