Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Dit gerecht werd bereid met de beperkte middelen die er waren op het vakantie appartementje.
Recept
« Terug naar recepten
Vakantie appelsientje gevuld
PT30M
Vakantie appelsientje gevuld
Een heerlijk vakantie appelsientje gevuld recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie appelsientje gevuld te bereiden
Zoete aardappel schillen, wassen en in blokjes snijden kook deze beetgaar.
Appelsien halveren en het vruchtvlees verwijderen, snijd het vruchtvlees tss de vliesjes eruit.
Aardappel met een vork zo goed mogelijk pureren ( een vork genomen bij gebrek aan een pureestamper ).
De puree kruiden meng het vruchtvlees van de appelsien eronder even zeer de kaas. houd een beetje kaas aan de kant.
Vul de uitgeholde appelsienen met de puree.
Strooi er een beetje kaas erover en chapelure, even onder de grill tot de kaas gesmolten is.
Serveer zeer warm.
Appelsien halveren en het vruchtvlees verwijderen, snijd het vruchtvlees tss de vliesjes eruit.
Aardappel met een vork zo goed mogelijk pureren ( een vork genomen bij gebrek aan een pureestamper ).
De puree kruiden meng het vruchtvlees van de appelsien eronder even zeer de kaas. houd een beetje kaas aan de kant.
Vul de uitgeholde appelsienen met de puree.
Strooi er een beetje kaas erover en chapelure, even onder de grill tot de kaas gesmolten is.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Plan trekken hé ;-)
Anna Koudys zegt: