KookJij

Vakantie: bouletten op zijn Munsterthal met pasta

Een heerlijk vakantie: bouletten op zijn munsterthal met pasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vakantie: bouletten op zijn Munsterthal met pasta te bereiden

Gehakt mengen met de kruiden, chapelure en het eike.
Maak stevige campingbouletten en bak deze bijna gaar aan in boter.
Snijbonen in dikke reepjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Look fijn snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Basilicum fijnhakken hou een paar blaadjes aan de kant voor afgarnering.
Voeg deze groenten bij de bouletten en laat zachtjes stoven.
Voeg de melk en kaas toe evenzeer goed bijkruiden. Roer goed.
Terwijl de pasta beetgaar koken. ( een deel van de pasta is voor een andere dag )

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Recept uit de vakantiedoos van Derbyke & Elmo juli 2012

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst