Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Recept uit de vakantiedoos van Derbyke & Elmo juli 2012
Recept
« Terug naar recepten
Vakantie: bouletten op zijn Munsterthal met pasta
PT30M
Vakantie: bouletten op zijn Munsterthal met pasta
Een heerlijk vakantie: bouletten op zijn munsterthal met pasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie: bouletten op zijn Munsterthal met pasta te bereiden
Gehakt mengen met de kruiden, chapelure en het eike.
Maak stevige campingbouletten en bak deze bijna gaar aan in boter.
Snijbonen in dikke reepjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Look fijn snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Basilicum fijnhakken hou een paar blaadjes aan de kant voor afgarnering.
Voeg deze groenten bij de bouletten en laat zachtjes stoven.
Voeg de melk en kaas toe evenzeer goed bijkruiden. Roer goed.
Terwijl de pasta beetgaar koken. ( een deel van de pasta is voor een andere dag )
Maak stevige campingbouletten en bak deze bijna gaar aan in boter.
Snijbonen in dikke reepjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Look fijn snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Basilicum fijnhakken hou een paar blaadjes aan de kant voor afgarnering.
Voeg deze groenten bij de bouletten en laat zachtjes stoven.
Voeg de melk en kaas toe evenzeer goed bijkruiden. Roer goed.
Terwijl de pasta beetgaar koken. ( een deel van de pasta is voor een andere dag )