Recept
« Terug naar recepten
Vakantie: couscous met boschampignons en eendenborst in een natuursausje
PT30M
Vakantie: couscous met boschampignons en eendenborst in een natuursausje
Voorgerecht van de kerstavond was een heerlijke vismousse met een fijne salade. Hoofdgerecht was ook weer een heerlijkheid als afsluiter een trio van ijscreme.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie: couscous met boschampignons en eendenborst in een natuursausje te bereiden
- Verwijder het vet van de eendenborst. Doe het vet van het vlees in de pan en bak deze krokant aan en bak de in schijven gesneden champignons erin aan, deze kruiden met peper en zout. Haal de champignons eruit en bak het vlees naar keuze gekruid aan. Couscous bereiden zoals op de verpakking vermeld staat ik heb wel vleesbouillon gebruikt voor de smaak. De mais en een deel van de champignons onder de couscous mengen. Maak van de vleesbouillon een sausje deze in de pan waar het vlees is in bereid. Bind de saus met een boter en bloem vermengd. Serveer het gerecht zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. Daar waar ik verblijf vermeld ik de plaats van herkomst.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tanja Hermens zegt:
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt: