Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Klik op foto's om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Vakantie: verse zalmforel op de BBQ
PT30M
Vakantie: verse zalmforel op de BBQ
Na een stevige wandeling naar de forellenvijvers s' avonds toch maar met de auto heerlijke verse forel gehaald.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie: verse zalmforel op de BBQ te bereiden
- De vis eerst goed wassen onder stromend water verwijder de bloedresten deze vis werd levend gevangen ontdaan van organen. Gelukkig werd de vis op vakkundige manier gedood. Niks voor ons natuurlijk. Verwijder kop en staart en dep goed droog met keukenpapier. Kruid de vis naar smaak en leg deze heerlijke verse vis op alluminumfolie. De tomaat in kwartjes snijden, de champignons evenzeer in kwartjes snijden de ajuin halveren en in ringen snijden. Verdeel deze ingredienten over de vis kruid nogmaals naar smaak en besprenkel met olijfolie een scheut witte wijn vergeet de citroen niet. Vouw de folie dicht en leg de papillotte op de BBQ laat rustig garen en geniet van een glaasje wijn in de vrije natuur.
Anna Koudys zegt: