Recept
« Terug naar recepten
Vakantie: venkelbouillon met gerookte zalm
PT20M
Vakantie: venkelbouillon met gerookte zalm
Kerstavond in Frankrijk met de middelen die we hadden toch een heerlijke menu ineen gestoken.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie: venkelbouillon met gerookte zalm te bereiden
- Venkel in zeer fijne reepjes snijden, ajuin in blokjes snijden de aardappel in blokjes snijden. Stoof aan in een beetje boter en kruid met de peper en dille voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur pruttelen. Serveer de soep zeer heet en voeg de zalm in sliertjes gesneden toe.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. Daar waar ik verblijf vermeld ik de plaats van herkomst.
Tanja Hermens zegt: