Klik op foto om te vergroten.
Normaal is deze pudding voorzien voor ± 5 pers.
Recept
« Terug naar recepten
Vanillepudding met peperkoek en rozijnen
PT15M
Vanillepudding met peperkoek en rozijnen
Een heerlijk vanillepudding met peperkoek en rozijnen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vanillepudding met peperkoek en rozijnen te bereiden
Vul de potjes met een stukje peperkoek.
Schep 8 soeplepels uit 500 ml melk. Meng daarin de vanillepudding.
Voeg de suiker, rozijnen en amaretto bij de rest van de melk en breng aan de kook.
Voeg de oplossing van melk en poeder toe laat even goed opkoken maar roer zeer goed.
Vul de potjes en laat goed afkoelen.
Stort de pudding op een bordje en garneer met stukjes peperkoek, rozijnen en karamelsiroop.
Schep 8 soeplepels uit 500 ml melk. Meng daarin de vanillepudding.
Voeg de suiker, rozijnen en amaretto bij de rest van de melk en breng aan de kook.
Voeg de oplossing van melk en poeder toe laat even goed opkoken maar roer zeer goed.
Vul de potjes en laat goed afkoelen.
Stort de pudding op een bordje en garneer met stukjes peperkoek, rozijnen en karamelsiroop.