Recept
« Terug naar recepten
Varkensgebraad uit de Slowcooker
PT480M
Varkensgebraad uit de Slowcooker
Een heerlijk varkensgebraad uit de slowcooker recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
480 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensgebraad uit de Slowcooker te bereiden
1).Leg de plakjes ui gelijkmatig over de bodem van de slowcook pot en strooi daarover de knoflook.
2).Leg het stuk vlees mooi in het midden van de pot op de uien.
3).Voeg de rest van de ingrediënten bij elkaar en roer dat door elkaar en giet dat voorzichtig over het vlees.
4).Doe het deksel goed op de slowcooker en zet hem aan op LAAG en kook 7 - 8 uur.
4A).of : Zet de oven aan op 80 graden Celsius en zet een grote pan met dikke bodem en goed sluitend deksel met de totale inhoud van het recept zoals voorgeschreven gedurende 6 - 8 uur in de oven.
2).Leg het stuk vlees mooi in het midden van de pot op de uien.
3).Voeg de rest van de ingrediënten bij elkaar en roer dat door elkaar en giet dat voorzichtig over het vlees.
4).Doe het deksel goed op de slowcooker en zet hem aan op LAAG en kook 7 - 8 uur.
4A).of : Zet de oven aan op 80 graden Celsius en zet een grote pan met dikke bodem en goed sluitend deksel met de totale inhoud van het recept zoals voorgeschreven gedurende 6 - 8 uur in de oven.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef er witte rijst bij of pasta al dente met een groente gerecht.