KookJij

Varkenshaas met calvados appeltjes en gevulde paprika

Een heerlijk varkenshaas met calvados appeltjes en gevulde paprika recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: boursin gerechten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenshaas met calvados appeltjes en gevulde paprika te bereiden

Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten, maar laat de steeltjes zitten. Rasp de aardappelen grof (in de keukenmachine). Schep de Boursin Cuisine met de uiringetjes, tomaat, hazelnoten er luchtig door. Vul de paprika's met dit mengsel en zet ze naast elkaar in een ovenschaal. Schenk de bouillon op de bodem. Strooi de kaas erover en bak de paprika's in de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.

Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit 25 g boter in een koekenpan en bak het vlees om en om goudbruin. Draai het vuur lager en bak het vlees 10-15 minuten.

Schil intussen de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in partjes. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de appelpartjes met de suiker goudbruin. Voeg de calvados toe (flambeer ze eventueel) en voeg, als de alcohol verdampt is, de room toe.

Bereid de stoomgroenten volgens de gebruiksaanwijzing.

Snijd het vlees in schuine plakken. Leg de gevulde paprika op het bord, leg het vlees erop en schep de appeltjes met de saus eromheen.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jacques

jacques zegt:
inderdaad,hoeveel bouillon, Sommige Ingredirnten zijn erg veel voor 2 personen.
Danielle Hoeksema-Boon

Danielle Hoeksema-Boon zegt:
hallo, ik wil graag dit recept maken met kerst, maar in de bereiding wordt gesproken over boullion waarin de paprika's in de oven moeten gaar worden echter bij de ingredieenten staat geen boullion. Mijn vraag hoeveel boullion moet het zijn? En wat voor soort boullion, wie kan mij helpen.:)